Wesele
Przykładowe menu weselne
1. | Rosół z makaronem |
Naszą tradycją jest rosół gotowany z kaczek, indyka i wołowiny. |
|
Ziemniaki z wody (kraszone skwarkami z cebulką zasmażaną i świeżym koprem) Kluski śląskie |
|
Mięsa:
|
|
2. | Deser lodowy z owocami i sosem malinowym |
3. | Kopytka włoskie (Gnocchi) |
Mięsa:
|
|
4. | Pieczony udziec wieprzowy |
Dodatki:
|
|
5. | Frytki |
Dodatki:
|
|
6. | Czerwony barszcz podawany w czarkach |
Dodatki:
|
|
Deser:
|
Poprawiny
1. | Żur staropolski na cebuli zapiekanej z borowikami oraz dodatkami: jajkiem gotowanym, kiełbasą, boczkiem zasmażanym |
Młode ziemniaki gotowane z omastą i koperkiem Kluseczki bazyliowe |
|
Mięsa:
|
|
2. | Grill |
Mięsa na grillu:
|
|
3. | Flaki wołowe z nutą majeranku |
Wesele
Kontakt
Restauracja "U Pana Tadeusza"
Firma Handlowo-Usługowa "GAJ-POL"
ul. Główna 5
99-434 Domaniewice
Tel. 607-930-234, 519-059-916
www: www.restauracjadomaniewice.pl
e-mail: restauracjadomaniewice@wp.pl